Klanten & samenwerking

Op deze pagina vind u een greep uit onze klanten en samenwerking. U kunt hier zien wat wij voor onze klanten hebben gemaakt.

s2soon design

Wij werken hecht samen met s2soon design. s2soon design heeft verschillende Maluku designs voor ons ontworpen en helpt ons mee met verschillende reclame uitingen.

s2soon design

Tailor Ka

Wij hebben een zeer hechte samenwerking met onze coupeuse Tailor Ka die al het naaiwerk mogelijk maakt naar eigen ideeën van L4Bdesign.

Facebook Tailor Ka

Building the Baileo

Cultuurbehoud, ontwikkeling en overdracht van de Molukse Alfoerse cultuur.

In samenwerking met Building the Baileo leveren wij diverse producten zoals T-shirts, hoodies en buideltasjes voor hen. Deze bedrukken wij in opdracht van de stichting.

Instagram Building the Baileo

Thai Massage Holland

Voor Thai Massage Holland hebben wij hoodies bedrukt en pandbelettering verzorgd. Zij hebben een praktijk in de Noabershop in Assen. In de shop worden ook onze artikelen verkocht. U kunt ons hier ook vinden indien er een Pasar Malam plaats vind.

Adres: Rolderstraat 9 Assen

Thai Massage Holland

Djawa-Food Raalte

Voor Djawa-Food Raalte hebben wij herkenbare bedrijfskleding bedrukt. U kunt de toko vinden op het adres: De Maten 72, 8101 GD Raalte

Djawa-Food Raalte

Rijschool Rai

Voor rijschool Rai hebben wij mondkapjes bedrukt met het logo. Deze rijschool is te vinden in Moordrecht

Rijschool Rai

Bamboe design

Voor onze collega Bamboe design hebben wij T-shirts bedrukt. Zij zijn te vinden op de Pasar Malam.

Bamboe design

Fallacy

Music/band Voor onze klant Fallacy hebben wij mooie batik mondkapjes met bedrukking geleverd.

Facebook pagina Fallacy

Moontjes studio

Voor onze klant en collega Mooi en Anders hebben wij bestickering verzorgd. Deze prachtige stand is te vinden op de Pasar Malam.

Mooi en anders

Charan productions

Voor onze musicale collega hebben wij een jas bedrukt. We hebben ook patchwork batik stoffen bij hem ingekocht om onze creaties te maken. Tevens is hij met zijn bedrijf Rupa's te vinden op de Pasar Malam.

Instagram Charan productions

Menura Wellness & Therapy

Menura Wellness & Therapy is een massage therapeute, gespecialiseerd in Aziatische en vooral Indonesische massage. Zij heeft onze batik doeken overgenomen voor de aankleding van de stand op de Pasar Malam. Ook hebben wij bedrukkingen voor haar gedaan.

Menura Welness & Therapy

Cayetano bantu Maluku

De 4 jarige Cayetano heeft een hulpactie gehouden vanwege de aardbevingen op de Molukken. Tevens hebben zij een Benefiet gehouden en zijn ze bezig met projecten op Maluku.

Voor Cayetano bantu Maluku hebben wij T-shirts gedrukt en stickers gedoneerd voor de promotie voor het goede doel.

Instagram Cayetano bantu Maluku

Tiga Batang Air

Stichting Tiga Batang Air levert een bijdrage aan het herstel, behoud en de ontwikkeling van het Molukse land en volk.

In samenwerking met Stichting Tiga Batang Air verkopen wij het boek "iko beta".

Tiga batang air

Nani-Nani

Nani-Nani heeft een soja kaarsen lijn. Bee Friendly. Voor onze klant Nani-Nani hebben wij t-shirts bedrukt. De producten zijn te bestellen via hun webshop. Tevens zijn ze te vinden op de Pasar Malam.

Verkooppunten: Bindi - Bergstraat 6 Amersfoort Balansz - Oudegracht 387 Utrecht

Nani-Nani

Toko Lo

Toko Lo, Indische bakery & catering. Deze allround banketbakker maakt bruidstaarten, Indische lekkernijen en maaltijden.

Voor onze klant en collega doen wij kleding bedrukking op bestelling bij hun. Tevens is Toko Lo te vinden op de Pasar Malam.

Toko Lo

De Bloemenvink

Deze prachtige winkel is te vinden op de Rietvinklaan 2 te Leidschendam. Voor de Bloemenvink hebben wij bedrukking en bestickering gedaan.

De Bloemenvink

Omroep Bersama

De vereniging Omroep Bersama heeft als doel om het Nederlands-Indisch cultureel erfgoed te behouden. Zij willen gehoor geven via televisie-, radio en online-kanalen van de NPO.

Voor omroep Bersama hebben wij hoodies bedrukt. Tevens zij wij ook sponsor geworden. Zij zijn ook te vinden op de Pasar Malam.

Omroep Bersama

Giftshop Lili

Import & Groothandel Lili is te vinden op de Pasar Malam. Adres: Jaargetijdenweg 41b in Enschede.

Onze armbanden worden gemaakt met de garen uit China die wij bij onze collega Lili inkopen.

Giftshop Lili

Warung Tjotjo

Voor onze klant & collega Warung Tjotjo hebben wij bedrukking en bestickering gedaan. De toko is te vinden op Zwolseweg 204 Apeldoorn

Warung Tjotjo

Istimewa events

Istimewa events is de organisatie waar wij al 7 jaar mee draaien op de Pasar Malam. Zij organiseren de grootste Pasar Malams in Nederland. Pasars in de RAI, Ahoy, Burgers' Zoo, IJsselhallen, Brabanthallen en meer.

Istimewa events

Taman Indonesia

Taman Indonesia is een klein, gezellig dierenpark in Kallenkote. Zij hebben in 2019 een bronzen ANWB award gewonnen voor het Leukste uitje van Overijssel. In 2020 hebben zij een zilveren award gewonnen.

Voor Taman Indonesia hebben wij bedrukkingen gedaan. Zij organiseren jaarlijks Pasar Malams op het park. Hier hebben wij ook gestaan.

Taman Indonesia

Free Maluku Foundation

Het doel van FMF is om onze strijders in Maluku financieel te ondersteunen. Het genereren van geld door landelijke acties te bewerkstellen. "Zo lang de Molukse jeugd leeft, bestaat de RMS"

Wij zijn sponsor geworden bij Free Maluku Foundation.

Free Maluku Foundation

Matu Online

"Wij zijn Matu Online, een digitaal bureau dat strategie, creativiteit en technologie combineert om mensen te activeren. We weten wat er kan, maar vooral wat er werkt. Wij implementeren gedragspsychologieën en succesvolle case studies in onze projecten, om het beste resultaat mogelijk te behalen. Wij hebben meerdere interim projecten gehad bij bijvoorbeeld klanten als: Toyota, Lexus en Tuinmeubelen.nl"

Matu Online

Tiny Woods

Een jong en vernieuwend merk dat geïnspireerd is door de liefde voor houten meubelen en accessoires voor kinderen. 

Voor Tiny Woods hebben wij de tshirts bedrukt.

Tiny Woods

Natural Born Sinners

Voor Natural Born Sinners hebben wij mutsen en T-shirts bedrukt

Facebook NBS

Culinessa

Voor Culinessa hebben wij T-shirts bedrukt. Met liefde voor koken kunt u veel informatie, recepten etc vinden op haar website.

Culinessa